X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Comuniștii au pregătit o surpriză pentru Guvernul Leancă

22 oct. 2013,, 10:49   Politică
5774 7
Foto: abzormd.com
Comuniștii se arată optimiști și spun că vor întreprinde în continuare acțiuni de demitere a Guvernului, în condițiile în care Parlamentul nu va susține astăzi moțiunea de cenzură. Declarația a fost făcută astăzi pentru NOI.md de către deputatul PCRM, Artur Reșetnicov.

Deputatul comunist susține că toți cei care se vor pronunța astăzi pentru păstrarea unui Guvern antipopular, sînt de fapt forțe care acționează împotriva propriului popor. ”Moțiunea de cenzură este un instrument democratic de control parlamentar, inclusiv din partea opoziției, a activității Executivului. Majoritatea cetățenilor se pronunță împotriva actualului Guvern. De aceea indiferent de finalitatea moțiunii de astăzi vom continua acțiunile îndreptate spre demisia Guvernului”, a declarat Artur Reșetnicov.

PCRM anunță că unele dintre acțiuni sînt programate pentru ședința de astăzi a Parlamentului. ” Vom acționa în dependență de cum vor derula lucrurile. Detalii vom oferi la timpul potrivit pentru că există presiuni și intimidări din partea guvernării”, a adăugat deputatul comunist.

Deputații PL, PDM și PLDM anunțau aseară într-o emisiune televizată că nu vor susține nici cea de a doua moțiunea de cenzură înaintată de către PCRM. Potrivit acestora, prin asemenea acțiuni comuniștii intenționează doar să pericliteze activitatea Parlamentului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?