X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Ce au de împărțit socialistul Dodon și comunistul Petkov

4 oct. 2013,, 17:24   Politică
6007 3
Foto: noi.md
Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, l-a acționat în judecată pe fostul său coleg, deputatul comunist, Alexandru Petkov.

Solicitat de NOI.md, Igor Dodon a spus că a recurs la acest mijloc legal pentru a se apăra de calomniile venite din partea lui Petkov. “Domnul Petkov a publicat o informație, în care mă acuză că aș fi luat bani de la Vlad Filat pentru ca să-mi dau votul pentru Timofti în funcția de președinte al țării. Întrucît asemenea informțaii sînt false, am apelat la lege și l-am acționat în judecată pentru calomnie”, a spus liderul PSRM.

La rîndul său, deputatul PCRM a declarat pentru NOI.md că nu știe nimic despre acțiunile lui Dodon. “Aud pentru prima dată că m-a dat în judecată. Habar nu am. Dar nici nu mi-e frică, pentru că am dovezi clare pentru orice informație, pe care o lansez. Despre Dodon am scris pe o rețea de socializare, ar trebui să spună oamenilor, de unde are atîția bani pentru finanțarea partidului său, nu doar despre sumele exorbitante primite de la Filat sau alții”, a precizat Petkov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?