X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Socialiștii protestează: ”Stop prihvatizare”

25 sep. 2013,, 10:15   Politică
2404 1
Foto: socialistii.md
Membri ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova au pichetat dimineață sediul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, unde urmează să se întrunească astăzi comisiile parlamentare. Aceștia solicită parlamentului audieri de urgență pe marginea privatizării Băncii de Economii și concesionării Aeroportului Internațional Chișinău, transmite NOI.md.

Socialiștii se arată indignați că pe ordinea de zi a ședinței parlamentului de mîine, 26 septembrie, n-a fost inclus subiectul privatizărilor. ”Am examinat ordinea de zi și nu am văzut nicio chestiune privind privatizarea BEM, concesionarea AIC, dar și privatizarea altor obiecte de stat importante. Cerem de urgență în ședința de mîine a parlamentului audieri publice pe marginea acestor subiecte și crearea unei comisii de anchetă în acest sens”, a declarat deputatul socialist Ion Ceban.

Printre lozincile scandate de socialiști în cadrul protestului se numără: ”Stop privatizare”, ”Întoarceți banca poporului”, ”Vinovații la răspundere” și ”Stop prihvatizare”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?