Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Tulbure: Ajunge să stăm la computere și să ne exprimăm nemulțumirea la bucătărie

12 sep. 2013,, 09:28   Politică
4578 9
Foto : omg.md
La 11 septembrie s-au împlinit exact patru ani de cînd cel mai mare partid din țară, Partidul Comuniștilor, a intrat în opoziție. În declarația fracțiunii parlamentare a Partidului Comuniștilor difuzată miercuri, 11 septembrie, se spune că a început demontarea pașnică, democratică a guvernării. Despre ceea ce s-a întîmplat în țară în ultimii patru ani și care sînt șansele opoziției a vorbit pentru "Puls" unul dintre fondatorii Partidului Democrat, fostul ambasador al Republicii Moldova la Organizația Națiunilor Unite și Consiliul Europei, membrul Congresului Civic Alex Tulbure.

" Demontarea puterii este posibilă. Toată luptă anterior nu a fost lipsită de sens . Am învățat să luptăm pentru drepturile noastre, am învățat ce este libertatea. Vreau ca totul la noi, moldovenii (de toate naționalitățile ) să fie bine. Și că aceasta toamnă să fie ultima toamnă a dominației hoților și bandiților în țara noastră ", - a declarat Tulbure.

Expertul a menționat că " în cazul în care toți cei care sînt nemulțumiți de situația din țară, iar aceștia sînt marea majoritate, vor participa activ în acțiunile de protest , șansele de eliberare a țării de raideri și conrabandiști va fi de 100 %". " Agunge să stăm în fața calculatorului și să ne exprimăm nemulțumirea la bucătărie, e timpul să ieșim în stradă și să răsturnăm bandiții, fiindcă nimeni în locul nostru nu va face acest lucru - aceasta este sarcina noastră " – a chemat Tulbure.

" Au fost patru ani de jaf, degradare și demagogie agresivă, nerușinată pe fundalul unei suferințe umane enorme. Aceștia au fost anii care au ucis în oameni speranța și credința în faptul că în această țară se poate trăi o viață normală. Aceștia au fost anii de capturare și subordonare completă a statului intereselor grupurilor oligarhice. Aceștia au fost anii cînd Europa a permis să fie răstignită în Moldova de o mînă de trișori și intriganți murdari. Aceștia au fost anii care nu trebuie să se repete niciodată în țara noastră ", a concluzionat Tulbure.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?