Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4044

Chipul Thaliei fără niciun retuș (FOTO)

5 sep. 2013,, 10:09   Showbiz
4588 0
Foto : mtv.ro
Thalia a fost și va rămîne pentru admiratorii săi una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Unii ar spune ca are talent atît în plan muzical, căt și în cel cinematografic. Alții cred că frumusețea ei răpitoare și faptul că provine dintr-o familie cu legături în lumea telenovelelor au ajutat-o să devină de fapt regina acestui gen de seriale. Oricare ar fi adevărul, cert este că Thalia și-a creat un nume în întreaga lume și are milioane de fani pretutindeni.

Desi este in permanenta inconjurata de specialisti care o ajuta sa isi mentine statutul de diva, pana si ea are nevoie insa de momente de respiro, in care sa renunte la stralucire, machiaj si haine scumpe si sa fie naturala.

Intr-unul dintre aceste momente, Thalia a fost surprinsa de paparazzi si le-a oferit fanilor o priveliste la care poate nu se asteptau: cu parul nearanjat, chipul obosit, lasat si lipsit de stralucire, imaginea de zi cu zi a actritei mexicane este complet diferita de cea pe care o afiseaza in reviste si pe covorul rosu.

Asemenea oricarei alte femei obisnuite, ea pare extenuata si da de inteles ca uneori tot ce isi doreste cu adevarat este sa petreaca timp alaturi de copiii ei, departe de agitatia lumii mondene, potrivit perfecte.ro

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?