X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Alain Delon: Sînt şocat de ceea ce se întîmplă astăzi

24 iul. 2013,, 10:33   Showbiz
13268 1
Foto : cotidianul.ro
Alain Delon a comentat într-un interviu recent acordat publicaţiei Figaro Magazine subiectul adopției de către cuplurile de homosexuali.

În pofida unor proteste vehemente, în aprilie 2013, Franţa a legalizat căsătoriile între persoane de acelaşi sex, conferind drepturi civile cuplurilor gay şi posibilitatea de a adopta copii.

"(...) am impresia că se încearcă a se impune ideea că a fi cu cineva de sex opus sau de acelaşi sex, este la fel. Or, acest lucru este foarte grav. Nu sînt împotriva mariajul gay sau mai degrabă îmi este indiferent, însă în ceea ce priveşte adoptarea copiilor de către aceste cupluri sînt împotrivă.

Poate că mi se va spune că trebuie să mă adaptez vremurilor în care trăiesc... Ei bine, îmi este foarte greu să trăiesc în această epocă în care se banalizează tot ceea ce este împotriva naturii. Cu riscul de a fi considerat un bătrîn idiot, spun că ceea ce se întîmplă mă şochează", a declarat actorul.

Alain Delon a vorbit și despre femei, care, spune cu regret actorul, și-au pierdut din feminitate.

"Datorez viaţa şi cariera mea femeilor", a spus actorul, regretînd că astăzi reprezentantele sexului frumos preferă să-şi ascundă o parte din calităţile feminine.

"Este păcat, pentru că nimic nu este mai frumos pe lume decît o femeie. Asta am gîndit întotdeauna. O femeie adevărată, care îşi păstrează aerul de femeie...".


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?