X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Condamnarea lui Berlusconi ar putea provoca o criză guvernamentală în Italia

13 iul. 2013,, 09:00   Externe
2669 0
Foto : forbes.com
Ex-președintele Senatului italiei, Renato Schifani, care ocupă un post de conducere în Partidul Poporul Libertății, a declarat că în cazul în care liderul formațiunii, fostul premier Silvio Berlusconi va fi privat de dreptul de a ocupa funcții de stat, partidul nu va mai putea face parte din actualul Guvern de coaliție.

Despre o posibilă criză guvernamentală legată de sentința care urmează să fie pronunțată în timpul apropiat pe marginea cazului scandalos Mediaset, în care Berlusconi este acuzat de mașinații de proporții, anterior au vorbit mai mulți reprezentanți ai Partidului Poporul Libertății.

La inițiativa ex-ministrului Renato Brunetto, care conduce grupul Partidului Poporul Libertății din Camera Deputaților, miercuri, 10 iulie, activitatea Parlamentului a fost sistată pentru o zi, cu toate că inițial aripa dreaptă cerea o pauză de trei zile.

De menționat, că această reacție bolnăvicioasă din partea adepților lui berlusconi a fost cauzată de decizia instanței de judecată de a desfășura audieri pe cazul Mesiaset pe 30 iulie. Aceasta nu permite avocaților lui Berlusconi să claseze dosarul în legătură cu expirarea temenului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?