X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

PDM are multe întrebări către premierul desemnat Iurie Leancă

17 mai. 2013,, 02:28   Politică
4652 2
Foto: tribuna.md
Partidul Democrat are multe întrebări la prim-ministrul desemnat Iurie Leancă. Declarația a fost făcută după ședința Parlamentului de către deputatul Adrian Candu, relatează moldnews.

"Este important pentru noi să înțelegem cît de serioase sînt intențiile și dacă nu imită colegii noștri din PLDM formarea guvernului. Pe baza declarațiilor, inclusiv a interviului d-lui Filat, acordat pe 3 mai mass-media, cînd a spus că alegerile anticipate ar fi o soluție – vrem să știm dacă nu și-a schimbat părerea. Și multe-multe altele", - a spus el.

Deputatul a specificat că "există o mulțime de întrebări și la premierul desemnat Iurie Leancă".

"Cum a suportat votul de pe 3 mai. Cum vede lupta împotriva corupției. Și de ce nu, ce s-a întîmplat atît de urgent, încît pentru prima dată în istoria Moldovei a fost întreruptă ședința de guvern și premierul desemnat a plecat în grabă. În mod evident, au apărut speculații că ar fi fost chemat de șef, dar în cazul în care viitorul prim-ministru își va permite să întrerupă ședințele pentru a discuta cu liderul partidului – este dramatic. Prin urmare, el va trebui să răspundă la cîteva întrebări spinoase", - a subliniat Candu.

Deputatul a remarcat că în ultima vreme "colegii din PLDM reacționează foarte emoțional și caută motive pentru răfuială, ceea ce afectează atmosfera politică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?