Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Un alt cazinou clandestin, a fost deconspirat

5 mai. 2017,, 12:10   Societate
1614 0

Ofiţerii SIS în comun cu procurorii PCCOCS și ofițerii Direcției Generale Urmărire Penală a IGP al MAI au identificat un nou cazinou electronic.

De menţionat că localul în care se practica, în regim on-line, jocurile de noroc, prin încălcarea legislaţiei în vigoare, aparţine aceleiaşi persoane juridice, la care, în luna februarie curent, au fost efectuate mai multe percheziții în vederea documentării activității infracționale.

Gruparea infracţională acţiona conform aceleiași scheme identificate în cadrul acțiunilor de urmărire penală efectuate pe caz, amenajînd, în mod clandestin, o sală de joc, dotată cu rulete, dispozitive video, audio, precum și altă tehnică prin care se asigura conectarea la internet și transmiterea semnalului în mediul on-line.
Pentru serviciile prestate, agentul economic achita angajaţilor salariul oficial doar în proporţie de circa 30%, celelalte 70% - se achitau ,,în plic”.

În timpul percheziţiilor efectuate la cazinou au fost ridicate: recuzita cazinoului, purtători de informaţie, cărţi de joc cu elemente de identificare electronic, precum şi alte obiecte care au valoare probantă în cadrul cauzei penale.

În contextul efectuării ultimelor acțiuni de urmărire penală, suma totală a prejudiciului cauzată bugetului public național se stabilește.

Pe acest caz a fost reţinută o persoană, care deținea funcție de administrare în cadrul companiei. În cazul în care îi va fi demonstrată vinovăţia, aceasta riscă privaţiune de libertate pînă la 10 ani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?