Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Ultima poziție nu i-a descurajat pe hocheiștii moldoveni

15 mai. 2013,, 11:17   Sport
2770 0
Foto: jurnal.md
Hocheiștii moldoveni au revenit de la Soci plini de entuziasm. Ultima poziție la Campionatul Mondial printre amatori (categoria de vîrstă de 40 de ani) nu i-a descurajat, ci dimpotrivă – sportivii s-au arătat plini de încredere. Moldova a pierdut toate meciurile cu adversarele de la turneu, dar a fost încurajată de mai mulți oficiali din străinătate, printre care președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și președintele Bielorusiei, Alexandr Lukașenco.

Potrivit lui Serghei Ciobanu, președintele clubului Platina și oficiali din Rusia au promis ca vor susține dezvoltarea hocheiului în Moldova. "Ceea ce nu s-a făcut în perioada sovietică, atunci cînd hocheiul era în mare vogă, facem noi astăzi. Multă lume e mirată că avem echipe de amatori și, în special, o echipă de tineret în prima ligă rusă", a mărturisit Ciobanu.

Moldova a fost pentru prima oară prezentă la un campionat mondial printre amatori. Competiția s-a desfășurat în orașul Soci, Rusia, care anul viitor va găzdui Olimpiada de iarnă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?