X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Deputații ucraineni i-au propus Elisabetei a II-a cartofii din Ucraina (FOTO)

21 apr. 2017,, 23:00   Externe
1880 0

Liderul Partidului Radical al Ucrainei Oleg Liașko a relatat cu ocazia celei de-a 91-a aniversări a reginei Elisabeta a II-a care este sărbătorită la 21 aprilie o poveste despre modul în care el i-ar fi făcut publicitate cartofilor ucraineni.

„Astăzi își sărbătorește cea de-a 91-a zi de naștere favorita britanicilor – Elisabeta a II-a. În 2012 am scris o scrisoare Majestății Sale, al cărei text este relevant și astăzi. Aflînd că pe masa Reginei sînt serviți cartofii din Cipru, am decis să fac publicitate cartofilor ucraineni care sînt cultivați de Polina Pavlovna Bondarenko de aceeași vîrstă cu regina, din regiunea mea natală Cernigov. I-am scris că toată viața pani Polina a muncit din greu și pentru aceasta a primit o pensie de doar 890 grivne, de aceea este nevoită să muncească suplimentar, vînzînd cartofi delicioși, crescuți cu multă sudoare”, a scris Liașko pe pagina sa depe Facebook.



El a adăugat că a fost surprins de faptul că regina a găsit timp să-i răspundă. El a menționat că acest lucru arată că ea„nu este ruptă de popor”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?