X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Julio Iglesias va cînta pentru milionarul Ilan Şor

6 mar. 2013,, 17:39   Showbiz
7035 1
Foto : ntv.ru
Julio Iglesias, Sofia Rotaru, Alexander Buinov şi alţii vor cînta la un eveniment privat, prilejuit de ziua de naştere a omului de afaceri moldovean Ilan Şor, informează adevărul.ro. În seara aceasta, omagiatul îi adună pe toţi prietenii într-unul din cele mai luxoase restaurante din capitală.

Potrivit sursei pentru oaspeţii invitaţi sînt pregătite deja şapte limuzine Mercedes-Benz S-Klasse, toate de culoare albă.

Cel mai mare cadou milionarul l-a primit de la soţia sa Jasmin. Interpreta din Rusia, a susţinut ieri un concert de zile mari la Palatul Naţional din Chişinău.

Amintim, că în septembrie 2011, Ilan Şor s-a căsătorit cu interpreta din Rusia, Jasmin. Atunci, pentru petrecere a fost închiriat Palatul Republicii. Nunta a adunat circa 500 de invitaţi de seamă, printre care vedete ale estradei ruse, dar şi politicieni de frunte de la Chişinău.

Ilan Şor este unul dintre cei mai mari antreprenori din Moldova. El este directorul general al companiei ”Dufemol”, principalul operator al comerţului duty-free din ţară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?