Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Jasmin a fost aplaudată în picioare de publicul din Moldova

6 mar. 2013,, 11:43   Showbiz
11249 0
Foto: noi.md
Marţi, 5 martie, la Palatul Naţional a avut loc multaşteptatul eveniment – concertul interpretei ruse Jasmin. Sala a fost arhiplină. La concert au venit atît persoane în etate, cît şi tineri. În salх au putut fi observaţi politicieni şi miniştri.

Programul cu care a evoluat Jasmin a fost unul de excepţie. Cîntăreaţa a interpretat atît superhiturile sale, care au consacrat-o şi i-au adus faimă, cît şi melodii prezentate în premieră. De asemenea, Jasmin a interpretat piesa lui Eugen Doga “Oraşul meu”.

Artista a salutat publicul în limba de stat. “Soarta a vrut ca ţara voastră minunată, frumoasă şi primitoare să devină pentru mine a doua casă. Am aici mulţi prieteni, rude şi mă mîndresc nespus de mult cu acest lucru”, a declarat interpreta de pe scenă.

La concert au participat, de asemenea, formaţia “Zdob şi Zdub” şi vechiul prieten al lui Jasmin, naistul Constantin Moscovici.

Amintim că, în luna septembrie 2011, Jasmin s-a căsătorit cu omul de afaceri din Moldova Ilan Șor. Cîntăreaţa l-a cunoscut pe Ilan pe cînd acesta avea doar 24 de ani, iar ea ‒ 33. Tînărul om de afaceri a ajutat-o pe Jasmin să depășească divorțul scandalos cu soțul ei precedent.

Pe 7 februarie 2012, cîntăreaţa i-a dăruit iubitului o fiică, care a fost numită în cinstea bunicii sale ‒ Margareta. De Ziua Îndrăgostiților, fericita mamă, împreună cu bebeluşul, au revenit acasă din spital.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?