X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4067

"Lumina vine din suflet" - publicul a rămas profund emoționat de proiectul inedit, marca "Prezintă Constantin Moscovici"

1 mai. 11:00   Societate
2709 0

Renumitul naist, Constantin Moscovici, talentul căruia este apreciat la maxim atît în Republica Moldova, dar și peste hotarele ei, nu încetează să-și uimească publicul și să dăruiască din bucuria de a crea proiecte inedite.

Neobositul artist este mereu în căutarea inspirației pentru noi realizări, noi gînduri și emoții așternute cu grijă pe notele muzicale. Iar rodul acestor frămîntări nu poate fi decît un nou produs artistic de calitate, creat pentru public, dar și pentru cei care, prin muzică, pot întinde o mînă de ajutor persoanelor, care au mare nevoie de el, notează Noi.md.

Un astfel de proiect a fost lansat recent, în data de 26 aprilie, cu denumirea "Lumina vine din suflet". Nu a fost doar un produs artistic, dar și social, concertul fiind unul de caritate în susținerea unuia dintre copiii interpretei Georgeta Voinovan, care luptă cu o boală grea.

Constantin Moscovici, crescut în spiritul valorilor și tradițiilor creștine, a spus că are ferma convingere că Dumnezeu poate pune mîna pe umărul celor, care se află în suferință și că el se simte demn de a oferi o mică rază de lumină într-o cauză atît de nobilă.


"Eu am decis să fac un program mai special, mai de suflet, mai divin, am donat niște piese, niște psalmuri. Întotdeauna sînt deschis pentru oameni onești, frumoși și, mai ales, pentru oameni care au nevoie. Am hotărît să facem un mic ajutor și mă bucur că toți colegii au reacționat imediat", a spus Constantin Moscovici.

Artistul a mai adăugat că acest concert a fost unul special personal pentru el, mai ales, prin faptul că i s-a alăturat pentru prima dată în scenă fiul său, Cristofer, care a cîntat la chitară.

În program, care a inclus muzică academică, ambientală, spirituală, au răsunat creații de Eugen Doga, Franz Schubert, Felix Mendelson, Jacques Revaux, Jeff Buckley, James Last, Naomi Shemer etc.

Naistul Constantin Moscovici a evoluat, susținut de orchestra simfonică mixtă și Formația "Avanti".

Printre invitații speciali ai evenimentului, prezentat de Andrei Porubin, s-au numărat Valentina Nejel și Marian Stîrcea, naiștii de la Liceul "Universul", ansamblul fiind condus de Constantin Moscovici.

Mai multe informații despre artiștii din Republica Moldova pot fi găsite pe site-ul moldovenii.md.

6
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?