X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4038

Ziua Îndrăgostiților: cum este marcată de vedete

14 feb. 2013,, 09:00   Showbiz
2963 1
Foto: img.com.ua
Inimioare, trandafiri roșii, cină romantică la lumina lumînărilor – acestea sînt atribute indispensabile de Ziua Îndrăgostiților. NOI.md a aflat de la artiștii autohtoni cum își vor petrece ei ziua de 14 februarie.

Natalia Gordienko, de Ziua Îndrăgostiților, are de gînd să lucreze activ. Vorba e că interpreta va prezenta publicului noul ei single. De asemenea, Natalia va participa la mai multe concerte de sărbătoare, după care își va petrece timpul cu iubitul său.

Naistul Constantin Moscovici a recunoscut că Ziua Îndrăgostiților îl va găsi la locul de muncă. Muzicianul dăruiește melodii-inimioare numeroșilor săi admiratori, dar după spectacol își va petrece timpul cu soția. "Eu și soția mea avem o tradiție – ea îmi prezintă contul pe care trebuie să-l achit. Ambilor ne convine asta. Desigur, toată ziua ne dăruim unul altuia săruturi", s-a destăinuit Moscovici.

Natalia Barbu, în această zi, intenționează să participe la selecția națională pentru Eurovision Song Contest în România. Cîntăreața a declarat ca principalul "valentin" în viața ei – soțul – îi pregătește ceva special.

Interpretul Adrian Ursu va petrece această zi cu prietena sa. "De Ziua Îndrăgostiților, eu, desigur, voi lucra. Am fost invitat deja la mai multe petreceri, dar îmi voi face timp și pentru o cină romantică. După lucru, eu și prietena mea vom găti împreună cina. Sînt sigur că ambilor ne va plăcea.

Cîntăteața Cristina Croitoru, de asemenea, în această zi își va bucura publicul cu cîntecele sale. "Eu nu sînt îndrăgostită, așa că pentru mine va fi o zi de lucru obișnuită. Cel mai probabil, ne vom întîlni cu prietenii și vom petrece timpul împreună”.

Dianna Rotaru, în această zi, își va face bagajele pentru călătorie. "Desigur, voi cînta pentru toți îndrăgostiții. După aceea, va trebui să-mi pregătesc valiza pentru călătorie, întrucît a doua zi plec la munte", a mărturisit ea.

Cîntărețul și DJ-ul Mihai Teodor va petrece această sărbătoare nu cu iubita, dar cu amatorii creației sale. Artistul și-a planificat pentru ziua de 14 februarie mai multe concerte. "M-am obișnuit că această zi pentru mine întotdeauna este lucrătoare, dar uite celelalte zile le pot dedica dragostei", a spus el.

Dar dumneavoastră cum petreceți această zi?
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?