Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4038

Programul „Fabricat în Moldova” definitivat: 15 seminare, mese rotunde, prezentări și un Forum Investițional Internațional de amploare

22 ian. 2013,, 09:00   Societate
3089 0
Foto : bisinesslive.ro
Un număr de 15 seminare, mese rotunde și prezentări, precum și un Forum Investițional Internațional de amploare, vor fi organizate în cadrul Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”, care va avea loc în perioada 30 ianuarie-2 februarie la „Moldexpo”. Potrivit șefei Direcției expoziții și tîrguri a Camerei de Comerț și Industrie, Marina Petrov, acesta este programul definitiv al evenimentului, informează NOI.md.

În cadrul Forumului Investițional Internațional „Moldova – posibilităţi pentru noi oportunităţi”, care va avea loc pe 31 ianuarie, vor participa reprezentanți ai mediului de afaceri din Austria, Belgia, Franța, România, Ungaria ș.a. Evenimentul este organizat în cooperare cu „EuroChambers”, în cadrul Proiectului „East Invest” şi are ca obiectiv promovarea imaginii Republicii Moldova în calitate de destinaţie investiţională atractivă şi încurajarea investiţiilor europene în principalele sectoare ale economiei Republicii Moldova.

Tot pe 31 ianuarie, Centrul de Formare Continuă al CCI va prezenta oportunitățile Programului moldo-german de sporire a calificării managerilor, care prevede și un stagiu practic în Germania, iar pe 1 februarie vor avea loc mai multe seminare referitor la „e-Licenţiere”, indicaţii geografice, performanţa energetică a materialelor de construcţie și altele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?