Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

”Poșta Moldovei” promite să normalizeze situația cu expedierea scrisorilor către destinatari

15 ian. 2013,, 10:29   Societate
3752 0
Foto : vg-news.ru
Întreprinderea de Stat "Poşta Moldovei" promite să readucă la normalitate, în termen de o lună, situaţia cu prelucrarea şi expedierea corespondenţei.

Agenţia "Infotag" transmite cu referire la reprezentanţi ai întreprinderii că în perioada sărbătorilor de iarnă, volumul trimiterilor poştale internaţionale şi naţionale, expediate prin reţeaua poştală, creşte considerabil, cu 30%, ca urmare termenele de prelucrare, expediere şi transportare a poştei (scrisori şi colete), depăşesc cu mult termenele medii.

În opinia specialiştilor, începând cu luna noiembrie 2012, trimiterile poştale expediate de administraţiile poştale ale Marii Britanii, Chinei, Hong Kong-ului, SUA, Franţei, Cehiei, etc. cu destinaţia R.Moldova, sosesc cu mari întârzieri. Pentru a urgenta termenele de sosire, "Poşta Moldovei" a contactat ţările de origine şi companiile aeriene, a dublat numărul de angajaţi pentru procesarea trimiterilor internaţionale.

De asemenea, întreprinderea a sesizat Serviciul Vamal al Republicii Moldova, în vederea sporirii numărului de inspectori vamali pentru minimalizarea termenelor de devamare a trimiterilor. Angajaţii Centrului de Prelucrare şi Transportare a Poştei (CPTP) vor activa în trei ture, inclusiv în zilele de odihnă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?