Soluţie naturală pentru curăţarea ecranului telefonului

Soluţie naturală pentru curăţarea ecranului telefonului

Orice ecran în care privim zilnic, fie că este televizor, laptop, telefon sau tabletă se murdăreşte la un moment dat destul de rău.


Fondul de ten şi mizeria de pe degete se transferă pe ecranul telefonului. Majoritatea producătorilor ne avertizează că majoritatea soluţiilor din comerţ nu ar trebui folosite pe telefon.


Iată o soluţie blîndă, dar eficientă pentru a dezinfecta şi curăţa ecranele celor mai iubite şi folosite aparate electronice: oţet alb, apă distilată, sticlă de plastic, cîrpă din microfibre.


Se începe prin curăţarea ecranului telefonului sau tabletei cu cîrpa din microfibre, eliminaîndu-se murdăria vizibilă (grăsime sau praf).


Se amestecă în sticlă părţi egale de oţet şi apă distilată şi se foloseşte o sticlă cu cap spray pentru a putea distribui egal soluţia pe cîrpă şi nu direct pe ecran.


Astfel, se va evita ca soluţia să ajungă în telefon. Nu este nevoie de foartă multă soluţie pentru a îndepărta cele mai persistente pete. Oţetul este antiseptic (distruge bacteriile). Apa distilată se foloseşte pentru că apa de la robinet sau apa plată conţine minerale ce pot rămîne pe ecran.


 


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load