COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un australian a cumpărat 5.400 de suluri de hîrtie igienică și acum nu reușește să le vîndă

Un australian a cumpărat 5.400 de suluri de hîrtie igienică și acum nu reușește să le vîndă

Un bărbat a cumpărat 5.400 de suluri de hîrtie igienică în timpul cumpărăturilor excesive declanșate de pandemia de coronavirus și acum încearcă să le vîndă, dar nu reușește, scrie MSN.

Bărbatul din orașul australian Adelaide a început să contacteze supermarketurile mici în încercarea de a le vinde marfa, pentru că nu mai are voie să o vîndă pe internet.

Proprietarul unui magazin a declarat pentru postul TV 9 News că a fost abordat de acesta, după ce stocurile de hîrtie igienică din zonă au scăzut.

Mulți australieni cumpără cantități exagera din acest produs, deși lanțurile locale de supermarketuri spun că stocurile revin la normal.


Teama că acest produs va dispărea din comerț a declanșat panică și rafturile de hârtie igienică au fost golite. Lanțuri de magazine precum Aldi, Coles sau Woolworths au fost nevoie să introducă o limită de un pachet per client.

CEO-ul lanțului Woolworths, Brad Banducci, a dezvăluit că supermarketurile sale au vîndut peste 20 de milioane de suluri de hîrtie igienică într-o săptămînă - o dublare a cererii, dar a mai spus că lucrurile "se îmbunătățesc ușor" și că îi sfătuiește pe clienți să cumpere doar ce au nevoie.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load