TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Și-a găsit soțul cu alta și s-a răzbunat crunt

Și-a găsit soțul cu alta și s-a răzbunat crunt

O femeie din Argentina și-a urmărit soțul și l-a văzut în compania altei femei. Aceasta s-a răzbunat crunt și i-a lovit mașina în trafic de șase ori, distrugînd-o.


Soția înșelată, din orașul argentinian Rosario, și-a urmărit partenerul de viață, pe care l-a văzut în compania unei alte femei, în fața unui bar, în ipostaze tandre. Incidentul a avut loc în data de 14 iulie.


Fără să stea pe gînduri, soția înșelată și-a pus în aplicare planul de răzbunare. Cum mașina partenerului ei de viață se afla parcată în fața barului, femeia a intrat cu mașina ei în cea a partenerului infidel, lovind-o în viteză de șase ori, distrugînd-o.


Scenele au fost filmate de u martor aflat la fața locului. „Eram într-un magazin din apropiere cînd am auzit o bubuitură puternică, ca o explozie. Cînd am ieșit să văd ce se întîmplă am văzut o mașină albă care lovea încontinuu o altă mașină, de culoare neagră”, a povestit Erika, o tînără care a fost martora incredibilelor scene, potrivit sdpnoticias.


Soțul infidel a încercat să se pună în fața mașinii lui, pentru a o determina pe soția lui să se oprească, însă fără succes. După ce i-a distrus mașina partenerului infidel, femeia a plecat de la fața locului.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load