COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Putin a renunțat la ideea de a avea o dublură pentru siguranța sa

Putin a renunțat la ideea de a avea o dublură pentru siguranța sa

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a recunoscut că ideea de a avea o dublură pentru siguranța sa a apărut la începutul anilor 2000, dar a renunțat la ea.

Despre aceasta președintele a relatat într-un interviu pentru TASS pentru proiectul "20 de întrebări pentru Vladimir Putin".

"[Ideea] a apărut, dar eu am renunțat la dubluri", a menționat el. "A fost în perioada celor mai grele vremuri de lută împotriva terorismului". Potrivit lui, la începutul anilor 2000 au existat propuneri ca un dublor să înlocuiască liderul rus la evenimente, în locurile în care șeful statului nu se afla în siguranță. Cu toate acestea, Putin, după cum a spus el, nu a avut niciodată dubluri.


La 24 decembrie 2001, Vladimir Putin a fost întrebat de o locuitoare din regiunea Kostroma în direct pe posturile de televiziune ORT și RTR dacă are o dublură.

Femeia a presupus că dublura ar ajuta președintele să reușească să organizeze numeroase întîlniri, inclusiv la cel mai înalt nivel. Atunci președintele a spus că nu are dublură.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load