X 
Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1666

Pozner a spus cine a fost cel mai neplăcut invitat al programului său

15 feb. 2021,, 11:30   Război în Ucraina
3624 7

Prezentatorul TV Vladimir Pozner a spus că în memoria lui s-au întipărit, în special, unele dintre interviurile pe care le-a luat în cadrul programul său de autor pentru Pervîi kanal. Într-o conversație cu un spectator el a spus cine a fost cel mai neplăcut invitat al programului său. Comentariul jurnalistului a fost publicat pe Pozner Online.

„Iarovaia Irina Anatolievna (vicepreședinte al Dumei de Stat, autor al multor proiecte de legi de rezonanță, inclusiv al „ Paketului Iarovaia”- nota Lenta.ru), cel mai mult m-a șocat”, a spus Pozner .

Potrivit lenta.ru, prezentatorul și-a amintit și interviurile care i-au lăsat amintiri frumoase. El a enumerat problemele cu fostul șef al Rosnano Anatoli Ciubais, reprezentant special al Președintelui rus pentru dezvoltare durabilă, și Ambasadorul SUA în Rusia (în 2008-2011) John Beyrle.

Pozner a menționat că Ciubais și-a arătat pe față emoțiile, fiind întrebat dacă îl urăște. „Era clar că îl afectează acest lucru. Îmi amintesc expresia feței, tonul vocii și privirea”, a spus jurnalistul. El și-a amintit din discuția cu Beyrle cum diplomatul, fiind întrebat ce i-ar spune lui Dumnezeu la întâlnire, a vărsat lacrimi și a răspuns că ar vrea să-și vadă părinții. „A fost atât de emoționant și atât de sincer încât mi s-a întipărit în memorie”, a concluzionat prezentatorul.

Anterior, Pozner a spus că este gata să părăsească Pervîi kanal dacă emisiunea sa va fi cenzurată. El a confirmat trei cazuri de cenzură a programului său. Jurnalistul a asigurat că, dacă această situație se va repeta, el va părăsi canalul. Pozner a recunoscut că din punct de vedere tehnic încă există posibilitatea de a tăia o parte din emisiunea lui.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий