COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3017

Poșta germană a livrat o scrisoare după 53 de ani

15 oct. 21:00   În lume
1686 0

O scrisoare a fost pe drum pentru o perioadă de timp excepțională și a ajuns la destinatar, în Groß-Gerau, un oraș din landul german Hessa, după 53 de ani, scrie Bild.

Singura explicație este faptul că Joachim Schulz, 79 de ani, fost director al unei importante companii anglo-elvețiene, și-a schimbat de mai multe ori adresa de domiciliu, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

Angela Schulz, 82 de ani, soția lui Joachim, a găsit plicul în cutia poștală. Cu greu și-a putut crede ochilor cînd a văzut scrisoarea: „A fost trimisă pe 24 noiembrie 1968, la Wedel, nordul Germaniei, unde locuia soțul meu. Era perioada cînd ne-am cunoscut. A trecut atîta timp și încă sîntem împreună”.

Plicul antic conținea o invitație la adunarea generală a clubului de navigație Wedel-Schulau, acolo unde Joachim Schulz era membru fondator.

Singura explicație a femeii pentru această livrare „puțin întîrziată” este faptul că familia a călătorit mult și și-a schimbat foarte des adresa de domiciliu, de la Wedel (Schleswig-Holstein), la Mühlheim (zona Ruhr), în Baden-Württemberg, apoi iar în Hessa, la Frankfurt ori Groß-Gerau.


„În orice caz, felicitări poștei germane că ne-a găsit”, a glumit Angela Schulz.

Livrarea neverosimilă a pus în încurcătură chiar și Poșta Germană. „Nu avem informații despre modul în care a fost găsită și transmisă scrisoarea”, a declarat chiar purtătorul de cuvînt al instituției, Thomas Kutsch.

Pentru familia Schulz, misiva va fi înrămată și plasată la loc de cinste, în bibliotecă, „să o avem întotdeauna în fața ochilor. Pentru noi, va rămîne un simbol al momentului în care ne-am cunoscut”.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X