X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Germania a fost cuprinsă de ninsori

21 apr. 14:00   Externe
3575 1

O persoană a decedat și alte 17 au suferit răni de diferite grade de gravitate în accidente produse sîmbătă în Germania din cauza gerului și a ninsorilor, a anunțat publicația germană Tagesspiegel.

"Nu departe de Ilmenau, în Turingia, într-un accident în care au fost implicate mai multe mașini a murit un bărbat de 65 de ani, s-a întîmplat sîmbătă dimineața, ningea umed, iar temperatura era puțin peste 0 grade Celsius. Mașina lui a derapat", - scrie Tagesspiegel cu referire la poliție, relatează ria.ru.

Se pare că în total 17 persoane din centrul și estul Germaniei, din cauza vremii nefavorabile, au fost traumați de diferite grade de gravitate. Două cazuri au fost înregistrate în landul Thuringia, patru în Saxonia, patru în Hessa și șapte în Saxonia-Anhalt. Se subliniază faptul că două dintre victime au fost grav traumate.


Gerurile vor continua duminică în Germania, a anunțat publicația, citînd serviciul meteo german (DWD).

"În această duminică, serviciul meteorologic german (DWD) a anunțat ninsori abundente ... precum și avertizări de polei. În special în Bavaria, pot apărea perturbări ale traficului și un risc crescut de cădere a copacilor din cauza încărcăturii mari de omăt", scrie Tagesspiegel.

16
0
1
7
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?