COVID-19 în MOLDOVA

O motocicletă unică, vîndută la un preț record de 225 mii USD

O motocicletă unică, vîndută la un preț record de 225 mii USD

La licitația Mecum a fost vîndută motocicleta unică Pierce Arrow, lansată acum 100 de ani. Suma tranzacției a fost de 225 mii dolari, potrivit site-ului casei de licitație.

După cum transmite mir24.tv, un preț atît de ridicat se datorează faptului că Pierce Arrow a fost prima motocicletă cu patru cilindri din SUA, ceea ce a fost foarte tehnologic pentru acea perioadă. Dar și prețul unei astfel de biciclete a fost destul de mare. Acest model a fost produs din 1909 pînă în 1914, timp în care au fost colectate mai puțin de 500 de astfel de exemplare. De asemenea, prețul record a fost influențat de starea ideală a lotului, necătînd la faptul că calul de fier are 109 ani.

În august 2019, mașina lui James Bond, Aston Martin DB5 din 1965 a fost vîndută la licitație pentru 6,4 milioane de dolari, iar în octombrie anul trecut, în Marea Britanie, tot la licitație a fost vîndut sportcarul Lamborghini Miura P400 S din 1969. Mașina era în stare perfectă, în ciuda faptului că a stat mult timp într-un garaj abandonat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load