COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Karasev: "Zelensky a început să înțeleagă ceea ce Putin a spus acum 15 ani"

27 oct. 07:23   În lume
3131 3

Autoritățile ucrainene abia acum au început să realizeze cît de corupt, lipsit de scrupule și cinic este Occidentul, a spus în emisia canalului YouTube "Politeka" analistul politic ucrainean Vadim Karasev, informează Noi.md .

El a reamintit că mai devreme Occidentul a declarat țărilor post-sovietice despre întîrzierea lor și calea greșită de dezvoltare, pe care au urmat-o timp de 70 de ani de existență a URSS. Cu toate acestea, realitatea s-a dovedit a fi foarte diferită de basmele euro-atlantice.

"Știți cine primul a început să vorbească despre asta? Putin în discursul său de la Munchen din 2007. Aceasta este demascarea ipocriziei occidentale. La Munchen, el a făcut acest lucru, a demascat ipocrizia Occidentului - că sînteți la fel ca noi, că noi nu ne prefacem, dar voi vă prefaceți, spuneți că nu aveți corupție, dar de fapt aveți mai multă", a spus Karasev.

Potrivit lui, Ucraina abia începe să realizeze tot ceea ce președintele rus Vladimir Putin vorbea la acea vreme, deși ea numește Rusia un "agresor" și pe Putin - un "dușman".

"Astăzi vorbim practic aceeași limbă ca și Putin în discursul de la Munchen...Putin a spus - am vrut să învățăm de la voi, am vrut să preluăm de la voi experiența, v-am venit în întîmpinare, am cedat, dar voi extindeți NATO spre est, subminați securitatea noastră, lansați diverși agenți străini care subminează stabilitatea noastră internă", a menționat expertul.


După 15 ani, Ucraina spune același lucru, Karasev a adăugat: "Sînteți la fel de corupți, ne-ați părăsit, nu vreți să vă îndepliniți obligațiile, sînteți corupți, pentru că v-ați vîndut Gazprom, ce fel de învățător moral sînteți, nu sînteți învățător".

Anterior, președintele delegației ucrainene în grupul de contact trilateral, Alexei Arestovici, a declarat că președintele Vladimir Zelensky și-a dat seama abia după doi ani de mandat că Occidentul nu va accepta Ucraina în NATO și UE.

3

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X