Preşedintele stiri: 3024
Puterea stiri: 7075

Jennifer Lopez nu a reușit să-și vîndă penthouse-ul de la New York

21 oct. 00:30   În lume
1646 0

Renumita cîntăreața și actriță Jennifer Lopez a retras de pe piață anunțul de vînzare a penthouse-ului ei din New York. Celebritatea nu a reușit să găsească un cumpărător timp de patru ani, relatează New York Post.

Imobilul interpretei este situat în Manhattan, în clădirea Whitman, ea intenționa să-l vîndă cu 25 de milioane de dolari. Anunțul a fost retras pe 13 octombrie. Penthouse-ul a fost scos la vînzare în 2017 pentru 26,5 milioane de dolari. Doi ani mai tîrziu, Lopez a redus prețul cu două milioane de dolari, dar nu a putut găsi un proprietar nou.

Cîntăreața deține penthouse-ul din 2014, l-a procurat cu 20,2 milioane de dolari. Imobilul are o suprafață de aproape 930 de metri pătrați. Dispune de o bucătărie cu un bar pentru micul dejun, o sufragerie, un dormitor, o baie, o terasă și un living cu vedere la parc. Designul camerelor este realizat în culori deschise.

În iulie 2021, în comitatul Suffolk, New York, a fost scoasă la vînzare o casă, situată în vecinătatea proprietății Jennifer Lopez. Obiectul cu o suprafață de aproape 930 de metri pătrați a fost estimat la aproape 12 milioane de dolari.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X