TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În Ucraina a fost deschis al patrulea dosar penal împotriva lui Poroșenko

În Ucraina a fost deschis al patrulea dosar penal împotriva lui Poroșenko

În Ucraina a mai fost deschis un dosar penal împotriva lui Petro Poroșenko, a declarat avocatul Andrei Portnov, fostul șef adjunct al administrației fostului președinte Victor Ianukovici.


De data aceasta Poroșenko este acuzat de uzurparea sistemului judiciar. Acesta este cel de-al patrulea dosar împotriva fostului lider al țării. Săptămîna trecută el a fost acuzat de trădare de stat în legătură cu incidentul din strîmtoarea Kerci.


Apoi au apărut informații precum că Poroșenko este suspectat de abuz de putere și de poziția sa în distribuția funcțiilor în ”Centrenergo”.


Vineri, Biroul de Stat pentru Investigații al Ucrainei l-a acuzat pe fostul președinte de legalizarea veniturilor penale în valoare de 300 de milioane de dolari atunci cînd a vîndut uzina „Kuznya na Rybalsky”.


În plus, Portnov l-a învinuit de deținerea ilegală a canalului TV "Preamoi", de spălare de bani și evaziune fiscală. Avocatul intenționează să solicite arestarea activelor fostului președinte.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load