УМЕРЛО 1700

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Garik Harlamov adresîndu-se la Lukașenko: Nu vă transformați în animale!

Comicul rus Garik Harlamov a ieșit cu un mesaj în adresa Președintelui Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko, îndemnîndu-l să oprească reprimarea violentă a protestelor pașnice în țară.

După cum a scris showman-ul pe Instagram, de obicei el „nu se implică în istorii politice”, dar situația în Belarus depășește proporțiile unei încăierări.

El a menționat că a vizitat orașul Minsk, Brest și alte orașe de mai multe ori, admirînd cît sînt de curate, simțind simpatie pentru Lukașenko. Cu toate acestea, acum atitudinea sa față de autoritățile din Belarus s-a schimbat dramatic.

„Este ceva groaznic. <...> Văd cum „batika” își bate poporul cu bîte și trage în el cu gloanțe de cauciuc”, se arată în postare.

Harlamov a subliniat că cetățenii țării au dreptul la proteste și propriile viziuni, nu ar trebui să fie umiliți și bătuți, altfel ar putea „fi un final urît”.


„Habarovskul a arătat un exemplu de protest pașnic ideal. Și trebuie să le dăm dreptate autorităților care răspund în mod adecvat la acest protest și nu fac un masacru”, a adăugat el.

Comicul și-a exprimat susținerea pentru belaruși și a chemat autoritățile și forțele de ordine „să nu să se transforme în animale”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri