X 
Criza energetică stiri: 1718
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Ambasada Rusiei a reacționat la reținerea unui diplomat în Italia

31 mar. 2021,, 13:15   Război în Ucraina
2232 1

Ambasada Rusiei a confirmat reținerea diplomatului său în Italia și a venit cu o reacție în acest sens. Despre acest lucru a anunțat RIA Novosti.

"Considerăm că nu este cazul la moment să comentăm ceea ce s-a întîmplat. Oricum, sperăm că incidentul nu va afecta relațiile bilaterale dintre Rusia și Italia", a declarat misiunea diplomatică.

Cu puțin timp înainte, a devenit cunoscut faptul că ministrul italian de Externe Luigi Di Maio l-a chemat pe ambasadorul rus Serghei Razov.

După cum scrie lenta.ru, anterior a devenit cunoscut faptul că un ofițer al Marinei italiene și un angajat al Ambasadei Ruse la Roma au fost reținuți în capitala italiană fiind acuzați de spionaj. Ei au fost reținuți pe 30 martie, cînd căpitanul marinei italiene, în schimbul unei sume de bani, a transmis armatei ruse documente, care ar fi conținut date confidențiale. Numele suspecților nu au fost dezvăluite. Ancheta presupune că ofițerul italian ar fi putut accepta spionajul în favoarea Rusiei din cauza dificultăților financiare din familie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?