Prima reacție a unui nume care e din anturajul lui Plahotniuc și figurează în Kroll 2

4 iul. 2019,, 16:28   Economie
15813 2

Printre numele noi care figurează în raportul Kroll 2 este și notarul Olga Bondarciuc, care la scurt timp a venit și cu o reacție, transmite Noi.md.

,,Pentru a risipi zvonurile murdare din jurul meu în legătură cu prezența numelui meu în raportul Kroll 2, declar că am îndeplinit, îndeplinesc și îmi voi îndeplini îndatoririle directe ca reprezentant al legii! Toate acțiunile mele în calitate de notar au fost, sînt și vor fi absolut legale”, declară Olga Bondarciuc.

Totodată, notarul spune că este gata să răspundă în fața legii dacă se va dovedi că a încălcat anumite lucruri.

,,Eu efectuez acțiuni notariale conform literei legii și, dacă în conformitate cu aceasta, se va dovedi faptului că a fost încălcat această lege unică, nu-mi va fi frică să răspund în cea mai mare măsură. Politica nu are nimic de-a face cu DREPTUL, pe care îl protejez și îl servesc bazîndu-mă pe Legea și sursele sale directe.

Restul pentru mine ca notar, se află pe planul secundar. Legea, îndatoririle și drepturile sînt aceleași pentru noi toți. Sînt responsabilă și port răspunderea pentru toate acțiunile mele”, a mai adăugat notarul Olga Bondarciuc.


Menționăm că, Olga Bondarciuc, este cea care a prestat, în ultimii ani, servicii pentru ex-liderul PD, Vlad Plahotniuc.

Olga Bondarciuc este cunoscută pentru legalizarea mai multor tranzacții în care au fost implicate firme sau persoane din anturajul oligarhului Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?