Incendii stiri: 686
Cazul Șor stiri: 583
Preşedintele stiri: 3739

Xi Jinping a felicitat organizația Rehabilitation International, la 100 de ani de activitate

23 mai. 13:00   Diverse
1798 0

Președintele Chinei, Xi Jinping, a trimis o scrisoare de felicitare cu ocazia sărbătoririi centenarului organizației Rehabilitation International.

Cu ocazia celei de-a 33-a zile naționale a Chinei de ajutorare a persoanelor cu dizabilități, Xi a salutat toate persoanelor cu dizabilități, familiilor acestora și personalului din centrele de specialitate. De asemenea, el și-a exprimat recunoștința față de toate organizațiile internaționale și personalitățile din toate mediile sociale care dau dovadă de grijă și sprijin pentru incluziunea persoanelor cu dizabilități din China.

Rehabilitation International este o organizație internațională influență în ceea ce privește cauza persoanelor cu dizabilități și a lucrat neobosit pentru a proteja demnitatea acestora, pentru a le proteja drepturile și pentru a le îmbunătăți bunăstarea, a declarat Xi. El a adăugat că China sprijină în mod activ activitatea organizației.

China acordă o atenție deosebită bunăstării persoanelor cu dizabilități, a spus Xi, menționînd că se va continua îmbunătățirea sistemelor de securitate socială și de servicii pentru aceste persoane și să se promova dezvoltarea generală a programelor pentru persoanele cu dizabilități.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?