COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 596 955   INFECTAȚI 259 202(+184)   TRATAȚI 251 850     DECESE 6253(+3)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2825
Puterea stiri: 6431
Coronavirus stiri: 7307

Sticlele de plastic grăbesc apariţia ridurilor

21 iun. 02:33   Diverse
1413 0

În fiecare zi (mai ales în timpul verii) folosim sticle de plastic pentru a bea apă din ele.

Dermatologul american Mitchell Chasin a explicat, într-o emisiune a postului de televiziune CBS 2, că anumite activităţi repetitive, aparent inofensive, se numără pentru principalele cauze care duc la apariţia prematură a ridurilor în jurul gurii. Astfel, băutul constant al lichidelor direct din sticlă sau cu paiul nu fac decît să formeze, într-un timp relativ scurt, o reţea de riduri adînci în zona din jurul buzelor, în special deasupra buzei superioare, relatează cbslocal.com.

Doctorii esteticieni au ajuns la această concluzie în anii de experienţă clinică în care au intervenit pentru a ameliora în ridurile pacienţilor din zona gurii, prin injectare cu Botox sau prin utilizarea tehnologiei cu laser. Aceste riduri se pot forma în aproximativ doi ani, dacă avem obiceiul să ne hidratăm folosind paiul sau să bem lichidele direct din sticlă.

Chasin propune în calitate de alternativă folosirea tuburilor de băut, dar cel mai bine e sa vă amintiți de ceșcuțe. Pentru a minimaliza efectele acestor gesturi repetitive, dermatologii recomandă să încercăm să relaxăm buza superioară, pe cît posibil, atunci cînd bem direct din sticlă.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽