COVID-19 în MOLDOVA

Disney va relansa saga ''Tron''

Disney va relansa saga ''Tron''

Studioul Disney preconizează să relanseze saga ''Tron'', anunţînd cooptarea regizorului Garth Davis, care a realizat filmul ''Lion'' (2016), pentru a prelua frîiele acestui proiect, blocat timp de mai mulţi ani, cu Jared Leto ca protagonist, relatează EFE.

Potrivit portalului Deadline, noul film nu va fi o continuare a clasicului "Tron" din 1982 şi nici un sequel la "Tron: Legacy" din 2010, ci va adopta o nouă direcţie în cadrul acestui univers de science-fiction, transmite agerpres.ro.


În 2017, au apărut primele zvonuri care îl semnalau pe Jared Leto ca protagonist al celui de-al treilea film din saga "Tron".


Deadline a precizat că intenţiile studioului îl vizează pe Leto ca protagonist şi pe Davis ca regizor al acestui nou lungmetraj, care încă nu a primit aprobarea Disney.

Dacă planurile privind noul filmul devin realitate, va fi vorba de o schimbare de registru pentru Garth Davis, care nu a mai lucrat la o superproducţie.

El a realizat mai degrabă filme de autor precum "Lion", care a primit şase nominalizări la premiile Oscar cu Dev Patel, Nicole Kidman şi Rooney Mara în distribuţie, sau "Mary Magdalene" (2018), cu Rooney Mara şi Joaquin Phoenix ca protagonişti.

La rîndul său, Jared Leto a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar pentru rolul său din "Dallas Buyers Club" (2013) şi s-a evidenţiat în filme precum "Suicide Squad" (2016) sau "Blade Runner 2049" (2017).

El joacă şi în filmul "Morbius", care este un "spin-off" al povestirilor cu Spider-Man şi a cărui premieră a fost amînată din iulie 2020 pentru martie 2021, în contextul crizei globale provocate de noul coronavirus. Jared Leto este, de asemenea, cântăreţ şi chitarist al trupei de rock Thirty Seconds to Mars.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri

Sondaj Toate

load