TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

O consilieră din CMC își depune mandatul

Consiliera din cadrul Consiliului Municipal Chișinău (CMC) a Mișcării Social-Politice „Forța Nouă”, Olga Rujanski, a anunțat că-și depune mandatul la doar trei luni după ce l-a preluat, fiind succesoarea lui Sergiu Tofilat.

„Ieri am luat decizia de a-mi depune mandatul de consilieră municipală in Consiliul Municipal Chișinău. Decizia încă nu este oficializată, acest lucru se va întîmpla după convocarea Comisiei Electorale Centrale în ședință și examinarea subiectului, apoi se va emite o hotărîre a CEC în acest sens. Data intrării în vigoare a acestei hotărîri va fi considerată de facto și de jure momentul încetării mandatului meu. Au trecut 3 luni de cînd am preluat acest mandat, care apropo, e unul mai legitim și mai reprezentativ decît unele mandate ale unor deputați, iar aici ma refer la numărul cetățenilor care au votat pentru un mandat de consilier municipal, care e mai mare, decît numărul cetățenilor care au votat în anumite circumscripții”, anunță consiliera municipală.

Rujanski menționează că a avut o colaborare bună cu mulți colegi din CMC majoritatea de la fracțiunea PAS, deoarece „sînt singurii cu care au valori și viziuni similare și înțeleg activitatea, agenda politica și obiectivele pe termen lung”.

Amintim că, Olga Rujanski a devenit consilieră municipală din partea Mișcării social-politică „Forța Nouă”, după ce consilierul Sergiu Tofilat, a renunțat la mandat în favoarea funcției de consilier prezidențial.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load