X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Haos la CMC: Ceban anunță că va sesiza

9 feb. 13:56   Capitala
3025 0

După ce ultimele două ședințe ale Consiliului Municipal Chișinău au fost transformate în haos, primarul Capitalei, Ion Ceban, anunță că va sesiza misiunile diplomatice despre acțiunile consilierilor PAS.

Anunțul a fost de edilul capitalei pe pagina sa de facebook.

”Ultimele două ședințe ale CMC au fost transformate în haos de către consilierii PAS. Cel mai grav este că în aceste acțiuni politice, consilierii PAS implică oameni cu nevoi speciale. Este o depășire a tuturor normelor morale, iar imaginile video demonstrează acest lucru. Este regretabil să profiți de necazul oamenilor și să recurgi la astfel de gesturi cinice. Să-ți bați joc de o persoană cu dizabilități și să o lași să se târască pe jos în sala CMC, doar pentru a-ți face PR politic. Vom sesiza toate structurile responsabile, inclusiv misiunile diplomatice despre aceste acțiuni”, a decalrat Ceban.

Reamintim că ultima ședință a CMC s-a transformat într-o piesă de teatru a unui singur actor, în care consiliera PAS, Zinaida Popa, s-a dat în spectacol întrerupînd de mai multe ori ședința și intervenit peste declarațiile altor consilieri.10
1
0
5
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?