COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7823
Criza energetică stiri: 477

La centrul COVID-19 de la MoldExpo va staționa o mașină a pompierilor

4 oct. 2021,, 09:42   Capitala
1436 0

La Centrul Covid-19 de la MoldExpo va staționa o mașină de pompieri gata să intervină în caz de necesitate, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat astăzi la ședința on-line a serviciilor municipale că a solicitat Inspectoratului General pentru Situații de Urgență ca o mașină de pompieri să staționeze în apropierea Centrului Covid-19 de la MoldExpo.

În același timp, pînă la data de 10 octombrie, toate instituțiile spitalicești din subordinea municipalității Chișinău vor prezenta administrației locale un raport referitor la evaluarea și monitorizarea rețelelor electrice care ar permite intervenții, acolo unde este nevoie, pentru prevenirea incendiilor.

De asemenea, edilul municipiului Chișinău a prezentat condoleanțe familiilor pacienților decedați în urma incendiului care a avut loc la spitalul județean Constanța.

Vineri, 1 octombrie, nouă pacienți internați la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța au decedat în urma unui incendiu cauzat de un scurt circuit la rețelele electrice.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X