Preşedintele stiri: 3024
Puterea stiri: 7076

La centrul COVID-19 de la MoldExpo va staționa o mașină a pompierilor

4 oct. 09:42   Capitala
1352 0

La Centrul Covid-19 de la MoldExpo va staționa o mașină de pompieri gata să intervină în caz de necesitate, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat astăzi la ședința on-line a serviciilor municipale că a solicitat Inspectoratului General pentru Situații de Urgență ca o mașină de pompieri să staționeze în apropierea Centrului Covid-19 de la MoldExpo.

În același timp, pînă la data de 10 octombrie, toate instituțiile spitalicești din subordinea municipalității Chișinău vor prezenta administrației locale un raport referitor la evaluarea și monitorizarea rețelelor electrice care ar permite intervenții, acolo unde este nevoie, pentru prevenirea incendiilor.

De asemenea, edilul municipiului Chișinău a prezentat condoleanțe familiilor pacienților decedați în urma incendiului care a avut loc la spitalul județean Constanța.

Vineri, 1 octombrie, nouă pacienți internați la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța au decedat în urma unui incendiu cauzat de un scurt circuit la rețelele electrice.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X