COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cînd vor apărea grădinițe noi la Ciocana

În sectorul Ciocana din capitală se planifică deschiderea unor grădinițe noi.

Despre aceasta pentru portalul Noi.md au declarat reprezentanții preturii sectorului Ciocana, răspunzînd la solicitările localnicilor, care cer autorităților locale să deschidă în acestă regiune o grădiniță nouă, pentru că acum copiii merg la grădinițele de pe străzile Ion Dumeniuc și Igor Vieru, iar dimineața microbuzele sînt pline de copii și părinți.

Pretura sectorului Ciocana a menționat că una din priorități pentru sectorul Ciocana este construcția instituțiilor noi de învățămînt (școlar și preșcolar), dat fiind faptul, că numărul instituțiilor existente este insuficient pentru a acoperi necesitatea (cererea). Concomitent, se examinează problema finalizării construcțiilor instituțiilor nefinisate, din diferite motive, ca de exemplu a grădiniței de pe str. Ion Dumeniuc 19. Lucrările de construcție a acestei grădinițe au început în anul 1899.

S-a menționat că în prezent, IMP ,,CHIȘINĂUPROIECT” finalizează (95%) elaborarea documentației de proiect ,,Finalizarea lucrărilor de construire a grădiniței de copii (imobil existent nefinalizat) de pe str. Ion Dumeniuc, 19", municipiul Chișinău. Grădinița va avea o capacitate de 660 de locuri.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load