COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 404 766   INFECTAȚI 256 187(+45)   TRATAȚI 249 250     DECESE 6175(+2)   Mai multe detalii
Diaspora stiri: 1203
Preşedintele stiri: 2783

Chișinăuienii sînt încîntați de havuzurile din capitală

17 mai. 10:05   Capitala
2940 0

Chișinăuienii sînt încântați de havuzurile pornite în capitală, în special de cele muzicale, și-i mulțumesc primarului general Ion Ceban și primăriei în general pentru o astfel de sărbătoare.

Cetățenii își împărtășesc emoțiile pozitive pe rețelele sociale, observînd splendoarea în parcuri după pornirea fîntînilor arteziene, dintre care un sfert sînt muzicale cu lumini.

"Superb!!!", "Ce frumusețe!!!", "Minunat!!!", "Mulțumim primarului pentru sărbătoare!!!", "Bravo primarului!!!", "Cît de plăcut pentru oamenii să aibă în fiecare sector cîte un havuz muzical", "Havuzuri cu muzica lui E. Doga și o astfel de varietate de lumini!!! Foarte frumos!!!", scriu locuitorii capitalei.

Din 15 mai, în capitala Moldovei au fost pornite havuzurile. Unele dintre ele au fost construite recent, altele au fost renovate. De exemplu, a fost lansat havuzul din Parcul "La Izvor", precum și cel din parcul "Alunelul". Unele dintre ele sînt amenajate în parcuri modernizate. În plus, 4 din cele 13 havuzuri funcționale sînt muzicale cu lumini.


Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ar trebui de deschis secții de votare suplimentare peste hotare?