COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 404 766   INFECTAȚI 256 187(+45)   TRATAȚI 249 250     DECESE 6175(+2)   Mai multe detalii
Diaspora stiri: 1208
Preşedintele stiri: 2783

Havuzurile din Chișinău, puse în funcțiune, începînd de astăzi

15 mai. 15:30   Capitala
1202 0

Havuzurile din capitală au fost puse astăzi în funcțiune. Unele au fost reparate și renovate, altele au fost construite.

„Spre exemplu, havuzul din Parcul „La Izvor” va fi inaugurat, la fel ca și cel din Parcul „Alunelul”. Unii erau împotriva construcției și reparației acestora, dar eu sper foarte mult că locuitorii vor aprecia și se vor bucura de acestea unele fiind amenajate în parcurile nou renovate”, a menționat Ion Ceban.

Primarul a anunțat că astăzi de la ora 16:00, în 6 locații în toate sectoarele capitalei, Primăria Chișinău pregătește o surpriză pentru locuitorii și oaspeții orașului.

Muzică instrumentală interpretată de copii va răsuna în preajma a 6 havuzuri.

Este vorba de:


- Havuzul din scuarul Catedralei Mitropolitane - Recital muzical-literar prezentat de Școala de Muzică „E. Doga”

Havuzul din scuarul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfîntă Amintire”, - str. Miron Costin - Program artistic prezentat de Școala de Arte „Valeriu Poleakov”

- Havuzul Muzical din Parcul „Valea Trandafirilor”- Recital de muzică la acordeon prezentat de Școala de Arte „A. Stîrcea”

- Havuzul din Parcul „La Izvor” Recital muzical prezentat de familia Soțchi, Școala de Muzică „Maria Bieșu”

- Havuzul din scuarul monumentului Doina și Ion Aldea Teodorovici, str. A. Mateevici - Program artistic prezentat de Școala de Arte „A. Stîrcea”

- Havuzul din Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfînt”- Program artistic prezentat de Școala de Arte „Valeriu Poleakov”.

Amintesc că toate havuzurile au fost de astăzi pornite și vor lucra pînă seara tîrziu.

Mai nou, 4 din cele 13 funcționale sînt cu lumini și muzicale. Unele au fost nou construite, altele renovate și reparate.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ar trebui de deschis secții de votare suplimentare peste hotare?