TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban către Brînzaniuc: Dacă voi vorbi de două ori, voi vorbi cu alt pretor

După ce www.noi.md a atenționat despre faptul că pe str. Calea Ieșilor din capitlă a început o construcție în inima unei fîșii forestiere, astăzi primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a chemat pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc, pe șantierul de construcție unde urmează să apară un centru pentru copii, scrie Noi.md.

”Vă aștept mîine la 08:30 dimineața pe Calea Ieșilor 55. Asta o să fie prima construcție care trebuie să o eliminăm. Și vă rog să nu vorbim de două ori, dacă voi vorbi de două ori, voi vorbi cu alt pretor”, a spus Ceban în cadrul ședinței serviciilor primăriei.

Reamintim că potrivit ultimelor poze făcute în zonă de pe șantier a fost scoasă toată tehnica, iar lucrările au fost oprite. Potrivit proiectului, aici urmează să apară un Centru de sport, cultură și agrement pentru copii orfani și din familii defavorizate.

Menționăm că autorizația de construcție a obiectivului din strada „Calea Ieșilor” a fost emisă la 3 octombrie 2019. Finalizarea lucrărilor este programată pentru trimestrul III al anului 2021.

Reamintim că print-o decizia a CMC, s-a interzis construcția în zonele vezi ale orașului.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load