TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Lucrările de pe Calea Ieșilor, oprite (FOTO)

Lucrările de pe Calea Ieșilor, oprite (FOTO)

După ce noi.md a atenționat autorităților locale despre faptul că pe str. Calea Ieșilor din capită, în apropierea restaurantului ”Butoiaș”, a început construcția unui edificiu chiar în mijlocul unei zone de parc, lucrările au și fost stopate.


Ultimile fotografii făcute în zonă, arată că tehnica a fost scoasă de pe teren, iar lucrările oprite.


Reamintim că săptămîna aceasta am luat legătura cu pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc a declarat că autoritățile vor face toate demersurile necesare pentru a stopa lucrările.


„Se declara a fi un centru pentru copiii defavorizați, centru de menire social-culturală. Au fost emise acte permisive în luna octombrie, acum însă vrem să sistăm lucrările. Considerăm că nu sînt respectate toate prevederile legislație, întrucît construcția este amplasată într-o zonă verde. Inițial a fost decizia Consiliului Municipal de atribuire a terenului, după care Primăria a eliberat actele permisive. Ne vom adresa din nou la Primărie pentru a sista lucrările”, a comunicat Brînzaniuc.


Menționăm că autorizația de construcție a obiectivului din strada „Calea Ieșilor” a fost emisă la 3 octombrie 2019. Finalizarea lucrărilor este programată pentru trimestrul III al anului 2021.


Reamintim că print-o decizia a CMC, s-a interzis construcția în zonele vezi ale orașului.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load