Cazul Șor stiri: 594

Bătaie ca la ușa cortului! Angajații Primăriei Chișinău s-au luat la pumni cu cei de la Regia „Autosalubritate”

8 dec. 2021,, 15:15   Capitala
3277 1

Situație scandaloasă în Capitală. Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor anunță că marți, 7 decembrie, colaboratorii STSA Chișinău în comun cu colaboratorii Primării Municipiului Chișinău, s-au deplasat la azilul de animale al Î.M. Regia „Autosalubritate”, pentru a demara un control după ce în presă au apărut mai multe informații șocante cu privire la azilul pentru animale comunitare din oraș, scrie realitatea.md

Reprezentanții instituției precizează în comunicatul de presă că, în cele din urmă, angajații municipalității și cei ai Regiei „Autosalubritate” s-au luat la pumni, iar controlul a fost suspendat.

„Ajunși la fața locului, colaboratorii ANSA au constatat imposibilitaea desfășurării controlului stabilit, datorat ostilităților apărute între colaboratorii Primării Municipiului Chișinău și ai Î.M. Regia „Autosalubritate” din subordinea Primăriei Municipiului Chișinău, care a degenerat în certuri și îmbrînceli, luînd decizia unilaterală de suspendare a controlului dat. Astfel, controlul prenotat urmează să fie reluat astăzi, 8 decembrie, și în funcție de rezultatul acestuia vor fi luate decizii conform cadrului normativ aferent domeniului respectiv”, se arată în comunicatul ANSA.

Între timp, ANSA anunță că va verifica informațiile apărute în presă și că, potrivit Codului Contravenţional al Republicii Moldova, Administrația publică locală la fel posedă competețe în constatarea încălcărilor și aplicarea sancțiunilor revăzute de art. 157 alin.(1)–(3), (5)–(10) Cruzimea faţă de animale.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În Moldova au avut loc alegeri locale. Care sînt schimbările la care vă așteptați?