Ucraina, îngrijorată de interviul lui Putin

Ucraina, îngrijorată de interviul lui Putin

Publicația britanică Financial Times (FT) a publicat un "interviu foarte îngrijorător" cu președintele rus Vladimir Putin. Acest lucru a fost declarat de către vicepremierul ucrainean pentru integrare europeană, Ivanna Climpush-Tsintsadze, pe contul său Twitter.

Potrivit acesteia, în discuția ”despre toate” nu se menționează deloc despre agresiunea împotriva Ucrainei, Crimeea, despre Boeingului malaysian, deținuții politici și prizonierilor de război. "Sau acest nou" normal "- înseamnă a uita adevărul incomod pentru a avea o conversație plăcută cu dictatorul?", a scris ea.

Putin a acordat un interviu lung ziarului FT în ajunul summitului G20 din Japonia. El a comentat istoria cu otrăvirea fostului angajat al lui GRU, Sergey Skripal, și a fiicei sale la Salisbury, a estimat riscul conflictului între țările care dețin arme nucleare, a vorbit despre economia Rusiei, care a depășit dificultățile asociate șocurilor interne și externe.

În plus, liderul rus a comentat retragerea SUA din Tratatul INF și a anunțat despre supra-îndeplinirea sarcinilor Rusiei în Siria.
 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load