COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Moldoveancă stabilită în Germania: „Totul a început cu sirene”

Moldoveancă stabilită în Germania: „Totul a început cu sirene”

Zi tragică în Germania! Trupurile neînsufleţite ale cinci copii au fost găsite în apartamentul în care locuiau din oraşul Solingen, în vestul Germaniei.

Copiii ar fi fost uciși de propria mamă, în vîrstă de 27 de ani, care apoi ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, aruncîndu-se sub tren. Aceasta a supraviețuit, însă este grav rănită.

Acestea sînt mărturisirile unei moldovence stabilite în Germania, care spune că ziua a început cu sirene și multe lacrimi. Chiar dacă la acest sfîrșit de săptămînă urmau să aibă alegeri locale în Solingen, acestea au fost amînate.


„Totul a început cu sirene. Nici nu-mi dădeam seama care urla mai tare, cea de ambulanță sau cea poliție. Erau multe, poate prea multe. Treptat s-au alăturat și jurnaliștii. La fel de mulți.

Se zice ca o femeie în vîrstă de 27 ani si-ar fi omorît 5 copii (1,5 ani, 2 ani, 3 ani, 6 ani, 8 ani), iar cu cel de 11 ani a mers la gara si l-a trimis cu trenul în alt orășel la bunica. Ea însă arucîndu-se sub tren. Chiar dacă a primit diverse traume grave, încă este in viață.

Toată lumea lacrima. Nu vă pot descrie starea polițiștilor, a jurnaliștilor, nici chiar a primarului, care a fost la fața locului foarte rapid și foarte emoțional. Duminică urma sa fie alegeri locale, s-au amînat din prima. "Avem așa o tragedie, care alegeri?!", mărturisește moldoveanca.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load