COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mihalkov a adunat un dosar împotriva lui Gref după acuzațiile în adresa sa

Mihalkov a adunat un dosar împotriva lui Gref după acuzațiile în adresa sa

Celebrul regizor rus Nikita Mihalkov a pregătit o nouă lovitură asupra directorului Sberbank al Rusiei, Herman Gref, și după acuzațiile în adresa sa, a adunat un dosar cu date reale împotriva acestui bancher.

Despre aceasta scrie inforuss.info menționînd că șeful Sberbank, Gherman Gref, a dat un interviu amplu, în care, printre altele, a ridicat subiectul educației și emisiunii de autor al lui Nikita Mihalkov "Бесогон". Regizorul a venit cu un videoclip de răspuns.

În primul rînd, Mihalkov a scos înlăturat toate acuzațiile precum că el se opune oricărei digitalizării. Regizorul a menționat încă o dată că se opune doar digitalizării totale și transferului tuturor la învățămîntul la distanță. Și președintele rus Vladimir Putin are o părere similară, că educația ar trebui, în cea mai mare parte, să aibă loc "pe viu".


În continuare, regizorul s-a referit la declarațiile principale ale lui Gref, precum și ce semnificație au. În special, este vorba despre "educația 20-30", care implică crearea unui sistem de formare castă, în care elita va primi o educație clasică, iar cea mai mare parte a populației – de la distanță.

De asemenea, Mihalkov a atras atenția și la "micul truc" privind anularea Comisiei la transferul de fonduri de pe un card pe alt card Sberbank din diferite regiuni. Se pare că totul este bine, însă a fost stabilită o limită de 50 de mii pentru a transfera bani în valoare de 1%. După acest lucru, nu este surprinzător faptul că Sberbank raportează un profit record, notează regizorul.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load