AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 893
Criza energetică stiri: 725
Preşedintele stiri: 3204

Expert: "În Rusia se pregătește efectuarea unui nou experiment"

10 iun. 2020,, 12:30   Război în Ucraina
3924 7

Celebrul regizor rus Nikita Mihalkov are dreptate și în Rusia se va efectua un nou experiment.

"Optimizarea sănătății, educației, transformarea omului în "capital uman", "tabăra digitală" totală, unde monstrul în frunte cu Gref și Co conduce etc. este veriga unui lanț".

Despre acest lucru a declarat Iurie Pronko, care a analizat noua versiune a emisiunii "Besogon" al regizorului Nikita Mihalkov, intitulat "Deasupra prăpastiei în minciuni" (”Над пропастью во лжи”), transmite Noi.md.

În această emisiune, regizorul a descris practic pe puncte proiectul de distrugere a educației în Rusia.

Economistul Iurie Pronko, analizînd pe pagina sa de Facebook această versiune a emisiunii, a menționat că: "Subiectele - distrugerea educației în Rusia și transhumanismul sînt foarte actuale. Cred că mulți au impresia că țara se află din nou la răscruce de drumuri, ca la sfîrșitul anilor '80 - începutul anilor '90. Cu toate acestea, acum avem deja o amintire istorică a așteptărilor care au fost și a faptului unde ne-au adus "luptătorii pentru democrație și libertate". De ce în ghilimele? Pentru că un mai mare sentiment de turmă decît în această categorie de oameni, nu există în nici o alta", a scris Iurii Pronko.


Expertul a recunoscut că "este distrus doar de gîndul de a discuta despre posibilitatea de destrămare a Rusiei", dar, în același timp, a fost de acord cu ceea ce a exprimat în cadrul emisiunii sale regizorul și a exprimat ideea că în Rusia se pregătește lansarea unui nou experiment.

"Dar Mihalkov are dreptate: acum se face mult pentru efectuarea unui nou experiment în patria noastră", explică Pronko.

"Optimizarea (distrugerea este o definiție mai corectă) sistemului sănătății, a educației, a transformării omului (acesta este deja un aspect religios profund) în "capital uman", într-o "tabără digitală" totală, unde monstrul în frunte Gref și Co va conduce etc. este veriga unui lanț care leagă Rusia", a remarcat economistul.

Expertul este convins că, astfel, poporul Rusiei este transformat în "cretini care merg rînduri zvelte", iar pentru a păstra actuala elită rusă "este nevoie de debilizarea Rusiei, război al tuturor împotriva tuturor, distrugerea (umilirea) credinței în Dumnezeu".

Iurii Pronko este sigur că situația care s-a creat acum în Rusia deocamdată nu este fatală. Și oferă opțiunea sa de salvare a Rusiei: "A gîndi, dar nu a urma modelul altora - aceasta este cheia viitorului nostru de încredere, viitorul copiilor și nepoților noștri".

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав