X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499

În capitală, a fost lansat un proiect adresat pedagogilor

16 feb. 15:15   Capitala
1914 0

Primarul General, Ion Ceban, a avut o întrevedere cu președintele organizației YMCA Moldova, Dumitru Roibu, în contextul lansării oficiale a unui proiect adresat pedagogilor din municipiul Chișinău, care are drept scop dezvoltarea competențelor digitale ale acestora, în baza unui curs de activități online.

Pînă în prezent, peste 200 de cadre didactice din 35 de instituții educaționale din municipiul Chișinău s-au înregistrat pentru participare în cadrul programului, notează Noi.md.

Cursul respectiv va dura opt luni și va fi desfășurat în limba rusă, fiind stabilite activități o dată pe săptămînă.

De asemenea, vor fi organizate mai multe conferințe, iar la final, la sediul YMCA Moldova va fi organizată ceremonia de absolvire pentru beneficiarii proiectului. La absolvire, fiecare participant va primi un certificat de atestare a competențelor.

Primăria Chișinău are semnat un acord de colaborare cu organizația YMCA Moldova, prin care părțile s-au angajat să coopereze pe mai multe domenii, în vederea creării structurilor moderne care să sporească securitatea publică, protecția drepturilor omului, implementarea programelor umanitare și de tineret

2
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?