COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În Slovenia a fost incendiată sculptura Melaniei Trump

În Slovenia a fost incendiată sculptura Melaniei Trump

O sculptură în lemn reprezentînd-o pe prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a fost incendiată în apropiere de oraşul său natal, Sevnica, din Slovenia, în noaptea de 4 iulie, în timp ce americanii celebrau Ziua Independenţei, a anunţat artistul care a comandat sculptura.

Brad Downey, un artist american stabilit la Berlin, a declarat că sculptura a fost retrasă de îndată ce poliţia l-a anunţat despre acest incident, pe 5 iulie, informează universul.net cu referire la Reuters.

La Washington, biroul Melaniei Trump nu a răspuns imediat unei solicitări de a comenta incidentul.


Downey, în vîrstă de 39 de ani, a declarat că a depus o plîngere la poliţie şi că ar dori să-i intervieveze pe vinovaţi, dacă vor fi găsiţi, pentru un film pe care îl pregăteşte înainte de expoziţia sa, care va fi deschisă în Slovenia în septembrie.

Deşi chipul statuii era de nerecunoscut şi înainte de incendiu, corpul era pictat pentru a înfăţişa o haină de un albastru pal, asemănătoare cu cea purtată de Melania Trump la ceremonia de depunere a jurămîntului de către Donald Trump în funcţia de preşedinte al SUA.

Statuia a fost sculptată cu un fierăstrău de către artistul popular local Ales Zupevc, din trunchiul unui tei.

În luna ianuarie, o statuie mare din lemn asemănătoare lui Donald Trump, proiectată de un artist local anul trecut, a fost incendiată în oraşul Moravce din Slovenia, la est de capitala Ljubljana.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load