COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Coronavirus: Cristiano Ronaldo își transformă lanțul de hoteluri în spitale

Coronavirus: Cristiano Ronaldo își transformă lanțul de hoteluri în spitale

Cristiano Ronaldo, aflat în carantină la el acasă, în Madeira (Portugalia), a decis să nu stea cu mîinile în sîn și să dea și el o mînă de ajutor în tot acest haos creat de pandemia de coronavirus.

Starul celor de la Juventus a luat hotărîrea de a transforma lanțul său de hoteluri din Portugalia în spitale menite a-i ajuta pe toți cei care s-au infectat cu virusul Covid-19, transmite NOI.md cu referire la digisport.ro.

Mai mult, „CR7” a decis ca toate aceste tratamente să fie gratuite. Ronaldo va suporta absolut toate cheltuielile, inclusiv salariile medicilor și al asistentelor medicale.


Cristiano Ronaldo se află în prezent în oraşul natal, Funchal, din Madeira, după ce a venit pentru a avea grijă de mama sa, Dolores Aveiro, care a suferit un accident vascular.

Portughezul de la Juventus, echipă aflată în carantină, a scăpat de epidemia cu coronavirus, după ce testul a ieşit negativ. CR7 împărţise vestiarul cu Daniele Rugani la ultimul meci, Juventus – Inter 2-0.

„Lumea traversează un moment extrem de dificil, care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume. Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie. Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese. Vreau să aflaţi că sînt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sînt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari, care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora,” a fost mesajul postat de starul portughez.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load